fredag 24 april 2009

BÄSTA FREDAGEN I APRIL

Sofia har elevhemshelg, det är jätteskönt! så när jag kom hem från jobbet i dag runt lunch så gick jag ut och satte mej i en solstol väl insvept och lyssnade på ljudboken, somnade lite emellanåt men njöt verkligen av frihetskänslan. Vilken tur jag hade föresten, för nu på kvällen så har V75 börjat här på Umeåker så det är ett himla oväsen därifrån, men det gör ju inte så mycket nu när jag ändå inte ska sitta ute och sova. Dom där hästarna är inget jag lägger ner någon tid på, rätt så korkade djur faktiskt har jag både sett och hört genom åren här ute. Trägårdsmässan startar också idag och pågår tom. söndag, den kommer jag däremot att besöka tror jag, måste väl köpa något nytt till min enorma trägård :), nä men skämt åtsido, det är ganska trevligt att gå där någon timma. Fast som det känns just nu så har jag ingen lust alls med något för jag har lite tendens till migrän, också lite typiskt när det blir (barn) ledig helg. Stig och jag fuskade med middan, det blev veggpizza, praktiskt och gott.
I morsen när jag kom ner till omklädningsrummet på jobbet så var det en tjej där som hade en sån där liten behändig rullresväska, hon sa att hon skulle fara till STOCKHOLM över helgen, jag sa att jag också ville åka dit, men helst av allt stanna där ett längre tag, hon ville precis som jag och så började vi att drömma och fantisera. En liten härlig etta med kokvrå, ballkong och ett fönster med ett generöst burkspåk högt upp, gärna en takvåning med utsikt över tex GÖTGATAN Vi skrattade och sa att man kan ju alltid drömma, det är ju varken förbjudet eller omöjligt. Lottovinsten lyser tyvärr med sin frånvaro fortfarande så det blir inget sabbatsår i Stockholm. Nu när jag snart har läst/lyssnat färdigt på alla Stieg Larsson´s Millenium-böckerna så börjar jag bli riktigt bekant med gatorna som den utspelar sej på och jag har ju promenerat omkring i dom kvarteren vid flera tillfällen också när jag varit till systeryster´s jobb på Hornsgatan. Jag har liksom en kartfetischism, sitter alltid med en kartbok i beredskap när jag läser böcker som utspelar sej på autentiska platser.
Herregud vilket dunka dunka det är från travet, idioter!!!! när det är travsport så finns det tydligen inga regler om tid på dygnet ljudvolym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar