torsdag 23 april 2009

VINTERN RINNER UT !


bokstavligen, herregud va fort det går nu och som det verkar så kan jag tydligen hänga bort dunkappan för den här gången, nu har jag snackat tillräckligt om det gamla skrället föresten, sedan jag tvättade den förra helgen så har jag gått omkring som en levandeplockad gås, för det var fullt med små hål och revor i den och nu läker den något så in i helsiket så det ryker om mej bara jag rör mej det minsta lilla, ha ha ha jag kan tänka hur der ser ut på avstånd, puf, puf, puf där jag går. I helgen blir det bikini :), nä kanske inte det direkt, nu gäller der att ta det varligt med striptisen, man ska ju svettas in sommaren sägs det ju.

Ikväll ska Peter ha en konsert tillsammans med två tjejer i New York på ett ställe som heter City Winery, tänk om jag hade varit ledig och vunnit på lotto då vet jag precis var jag hade tillbringat den här kvällen, men tillbaka till verkligheten.

NU VAKNAR BLOMMORNA PÅ MARKEN, NU SMÄLTER ISARNA TILL SLUT, NU SJUNGER FÅGLARNA I PARKEN OCH VINTERN RINNER UT, det är också något att glädjas åt.

alla dessa år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar