tisdag 21 april 2009

NU ÄR STORSPOVEN HÄR!

men det är bara för att jag sitter inne på altanen (kuvösen) å så sitter jag i en vinkel så att jag inte ser snön utanför, jag låtsas att det är barmark och varmt fast egentligen så är det fortfarande skitkallt. Jag är tvungen att lura mej själv så att jag inte tappar modet för jävligare vinter och vårvinter har jag nog aldrig varit med om, det verkar som om det aldrig ska ta något slut. Förmodligen var det så här förra året också, men då hade jag en hel massa trevligheter inbokade, så då gick jag bara omkring och smålog och så ut som om jag var nyförälskad.
Idag är det precis 81 dagar kvar tills jag ska köra till Dalhalla igen och avnjuta PETER tillsammans med Sissel Kyrkjebö två kvällar i rad med goa vänner. Jag är så otroligt glad att jag åtminstone får det med mej den här sommaren, så nu gäller det att försöka samordna med assistenterna, fast jag kommer att fara om så det blir en jordbävning eller snöstorm.
15 maj så blir det en tripp ner till Nyland för då ska jag och syrrorna uppvakta gamla mor som fyller 80 år, det kommer att vara en överaskning för henne så att hon inte blir så uppstressad. Ja mer än så har jag ju inte i min agenda så långt, så nog gäller det att man lurar sej själv för att inte tappa modet.
Men nu jäsiken hörde jag sotrspoven! så nu är det dax att hänga upp namnskylten på dörren med en storspov på som vår allra första assistent Madde målade till oss -96. Nu såg jag en oxå :)
Yes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar