söndag 19 april 2009

I DAG HETER JAG LATA GUNSAN

Alltså ! I fredags hämtade jag Sofias permo på hjäpmedelcentralen, hon hade fått punka, vänster bak, när hon var på stan med en av sina assistenter på onsdagkväll.
Nu kommer det ett sidospår.
Tänk att det ska vara så vansinnigt mycke glas och annat skit, tex snus och spottloskor inne i stan pågågatorna och torget, hur kul kan det vara att som Sofia måsta sitta och titta ner hela tiden och kryssa runt allt äckel och elände, ändå GÅR DET JU SOM DET GÅR, punka! och hur kul är det att få in allt detta äckel på golven här inne. Äckelpottor!
Få se var var jag? Jo! När dom liks fixade punkan så byttes hennes höga ryggstöd ut till ett lågt som hon tillsammans med sin arbetsterapeut hade bestämt, så glad var jag att det var klart när jag hämtade den åt henne.
Ja nu kan man ju tycka att allt var frid och fröjd när hon åter kunde köra omkring själv och slippa bli skjutsad omkring i den manuella stolen, men NER NEJ! hon är hopplöst besviken över det nya ryggstödet och klagar över ryggsmärtor, så idag har hon vägrat att kliva upp ur sängen, hon har suttit där hela tiden, ätit ostbågar och druckit vatten och nyponsoppa, sett på tv:n och haft sin pc i knä.
I morgon ska jag ringa till hmc och fråga om dom kan montera om ryggstöden igen så att det blir lungt.
Så här har jag vandrat omkring som en osalig ande och krusat och krusat, tillslut så tog jag en promenad på en timme för att få annat att tänka på och passade på att påbörja " Luftslottet som sprängdes " (ljudboken förstås), ett otroligt bra sätt att tillgodogöra sej literatur på föresten.
Därför heter jag lata gunsan idag, jag har bara varit.
JAG HAR BLIVIT VAN, JAG KLARAR MEJ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar