fredag 17 april 2009

EN LITEN PRESENTATION :-)

Mellanjäntan, pojkflickan som var mer uppe i träna och täljde fina pinnar, ramlade ner i brännässlor och hade skrubbsår på knäna.
Tjuvrökte bakom härchsetroen och sov i hö mmmmmmm, gud jag kan nästan minnas hur det luktade.
Killar fanns det väl oxå ibland som jag hånglade med i någon gammal bil och lillsyrran var ute och spejade på mej och skvallrade för morsan eller klamrade mej fast bak på någon lättviktare.
Lagom provat på det man ska och borde så att jag inte känner att jag har missat något, men heller aldrig gått över gränsen.
Redan som 15-åring träffade jag den man som jag fortfarande är gift med och det har blivit några år nu.
1971 flyttade han och jag för att jag skulle utbilda mej ( samma år som PAJ föddes:))) då var jag 19 år och hade hela livet framför mej.
Efter min utbildning blev jag kvar och fick jobb direkt och är fortfarande på samma jobb.
Det är ett "strålande" arbete, trivs som fisken i vattnet, det är en gåva att känna att det blev rätt redan från början.
Jag har två underbart vackra barn och det kan jag säga för jag har inte gjort dem själv.
Min dotter Sofia har ett rörelsehandikapp så hon är rullstolsburen, världens finaste tjej som tar studenten nu i juni, hurra för henne!!!!

Men hur det kan bli!
Efter ALLA DESSA ÅR ,uppväxt, hitta rätt, villa, vovve och volvo, skaffa barn, sjukhus, vårda, oroa, sjukhus, vårda och ännu mer oro SÅ! hittade jag något som "LYSER UPP MIN VÄRLD".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar