onsdag 22 april 2009

I NATT SLÄPPTE ISEN PÅ UMEÄLVEN


Ok! allt for inte, men kanoten hade dragit iväg, jag såg den inte i vart fall när jag körde över Kyrkbron i morse på väg till jobbet. Det är härligt att följa alla dessa vårtecken som kommer nu i rasande fart. Bara för några dagar sedan så höll jag på att kasta in handduken, men nu händer det verkligen grejer i naturen. Fast den här femte årstiden som vi har här i norrland kan jag vara utan. Jag var ner till systeryster i Nynäshamn för precis en månad sedan och då höll gräsmattorna på att bli gröna där och vi hade en halv meter snö här. Att gå i dunkappa tills det är dax med bikini det tycker jag är träligt, när ska jag få användning av min nya fina skinjacka som jag köpt? det är just sådant jag saknar att få njuta av ett par fina vårmånader i lilla vårdräkten.

När jag kom hem från jobbet idag, så satte jag mej ute på altanen väl insvept och ljudboken i öronen och somnade och vakande att att jag snarkade till, så den cd:n måste jag lyssna om igen, det är hopplöst att sitta ner och lyssna på en bok, jag somnar direkt, annat är det om jag lyssnar på musik.

Nu håller Sofia på att plocka fram sina nattprylar hör jag, hon vill uppenbarligen komma i säng, så det är väl bäst att jag gör en insatts.

Som sagt!
"HUR HAMNADE JAG HÄR? "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar