tisdag 3 november 2009

VAR HOS FRISSAN IDAG

Dagens inlägg vill jag tillägna min frissa Gun, ja hon har också det här otroligt sexiga namnet Gun. Vi har faktiskt haft det som samtalsämne en gång och kom fram till att vi tycker att det är ett ovanligt tråkigt namn, men om man ska vara internationell, så är det väl ett jäkligt coolt namn, jag menar Gun in english, då kan vi börja snacka om sexigt namn, men nu var det inte det jag skulle tala om ikväll, utan!
Jag kom till min avtalade tid 11.45, så jag hade slutat en liten stund tidigare från jobbet för att hinna dit. Trött som en tok, som jag alltid är just den tiden på dagen när jag slutar och vanligast vacklar hem, lägger mej och sover en timma efter jag med nöd och näppe lyckats få i mej lite mat. Så landar jag i den sköna stolen hos Gun och pustar ut. Så berättar hon att hon nyss varit till Stockholm och på vägen hem i flyget (Malmö aviation) "så satt jag och läste en jättefin artikel", så försvann hon plötsligt! under några sekunder hann jag tänka "GRIP", hon måste ha läst i den tidningen på planet! Så kommer hon tillbaks med en tidning i handen och det är DEN!
"och då kom jag att tänka på dej, så jag tog den med mej, så här får du" sa min frissa Gun.
Plötsligt så försvann all trötthet och jäklar va glad jag blev. Nog var det en fin artikel alltid och härliga bilder på Världens Bästa Peter.
Det är det jag kallar servismainded, vilken underbar frissa jag har, inte nog med att hon är bra på sitt jobb, hon är lyhörd också och kan sina kunder utan och innan.
Tack snälla Gun för en väl utförd arbetsinsatts idag. Kram/Gun :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar