onsdag 3 oktober 2018

I NEED SOME HEAT


Nämen alltså, det här är inte klokt!
Måndag till och med onsdag förra veckan hade jag mina infusionsdbehandlingar på Reumatologklinikens dagvård, Huddinge sjukhus, tre dagar fram och tillbaka, skitjobbigt, men med hopp om att jag skulle få upp temperaturen i kroppen, men tji fick jag!
Endast torsdag till och med lördag funkade det och det var när jag var på Cirkus, "Med Hjärtat Som Insats", ja du läste rätt, tre dagar efter varandra!
Bästa medicinen mot Systemisk skleros!

Jag behöver mer medicin, snarast!

Den här veckan:
Måndag: Tvättstugan, blomvattning, dammtorkning, fix på balkongen, tack o lov att jag bara har en balkong numera! Och proviantering "grande" på Willys!
Tisdag: Lunch och fika med min kompis Mia, a två och en halvtimma, PHU! Idag, onsdag, tokvila, ringde till och med och avbokade mitt tandläkabesök, orkade inte, det kändes alldeles för jobbigt och vinden utanför mina fönster sa, "gå inte ut idag gunsan, du kommer att frysa ihjäl"!
Och mycket riktigt, idag var det riktigt kallt, innefrån och ut!
Det finns verkligen ingenting som kan få upp värmen i mig, förutom hårt arbete, eller en värmande konsert!
Så jag satt och tokfrös och vilade i soffan fram till lunch, sedan bjöd jag upp min kavaljer, dammsugaren till dans i nästan två timmar, då blev jag varm men utmattad och hamnade i soffan igen och började frysa igen!
Så två lager fleesjackor, långkalsonger, jeans, täckbyxor och elfilten, men ändå fryser så ända in i helvetet, alltså kommer kylan innefrån!
Inte förrän fyra timmar senare i samband med min middag och en liten whisky och en liten Norrlands Guld 3,5, så återkom värmen och fingrarna ändrade färg från blått till svagt röda!
Jag hatar det här, att alltid måsta tokjobba och bli alldeles utmattad, eller att ta ett järn för att få upp värmen i kroppen!
Fuck Systemisk Skleros!

Imorgon åker jag till Cirkus igen, tack o lov!
Bästa medicinen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar