fredag 26 oktober 2018

ALBUMSLÄPP HUMANOLOGY



Nu är väntan äntligen slut, förbeställt och signerat album kom med posten idag, precis som väntat, men man vet ju aldrig med Postnord!
Så otroligt vackert och stämningsfullt album som tar mig tillbaka till New York i mångt och mycket och i synnerhet till showen på Cirkus "Med Hjärtat Som Insats" som går nu och fram till 15 december!
Många av låtarna från albumet får man med sig live under showen!

Spellista:

Shape Of You
How Great It Is
Rushing In To Love
The Mask
Addicted
I Want To Know
What If Tomorrow Never Comes
Dancing
Call Me By Your Name
Believer

Jag har hunnit lyssna igenom den några gånger redan, inte helt oväntat och jag har redan några favoriter, bland annat What If Tomorrow Never Comes och Call Me By Your Name, fast egentligen är det tio stycken underbara guldkorn som bara måste lyssnas på! Peters röst har aldrig varit så fulländad som nu, han använder hela sitt röstomfång och känslor som är helt magiskt!

Har ni inte sett Peters show redan så tycker jag att ni ska göra det, för att se de här låtarna framföras live är helt magiskt!

Många förknippar Peter med julen, eftersom de älskar hans numera klassiska julskiva ocj i är kan vi fira jul redan nu, för Humanology år inget annat än en tidig julklapp, kanske rent av årets julklapp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar