söndag 17 februari 2019

DÄR DET HÄNDER MIRAKEL



Och vare sig jag tror det eller inte, så finner jag alltid lite tröst där ute, ute bland vårbäckar, små tecken på en annalkande vår och spår efter vildsvinen!

För när det känns så där dötrist och orken sinat, jag då gäller det att ta det kloka beslutet att tvinga mig ut, om ändå för en lite stund!
Allternativet är att skita i allt och krypa upp i soffan och dra elfilten över mig och deppa ihop ännu mer!
För fy fasiken va tröttsamt det kan vara med den här jäkla skit Sklerodermin, att alltid parera köldtillstånden!
Antingen ut och gå, gå och gå, för att hålla värmen, eller min el-filt i soffan!

Och hur gick nu det här till, i skrivande stund, hade jag för precis en vecka sedan just kommit in på mitt hotellrum på Hotel Pigalle i Göteborg efter ännu en helt underbar konsert med Peter Jöback, Humanology in Consert på Storan!
Förresten, vilket himla häftigt hotell, prova det om du plötsligt känner att du vill känna dig extra värd nått utöver det vanliga och råkar ha fått påök eller så, en gång in your lifetime!

Till försvar varför jag bokade det hotellet är, det var centralt, nära och gångavstånd till och från tåg och Stora Teatern, lite sån är jag!

Nu är det bara resten kvar, veckorna flyger fram till nästa trevlighet som gör att jag kan, för en stund glömma bort det som gör mig påmind om sjukdom och sorg!
Until then!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar