onsdag 20 januari 2010

ATT VARA EFFEKTIV I DVALAN!

Nu för tiden så har jag inga aktuella bilder att lägga in i bloggen och förklaringen är hur enkel som helst. För hur kul är det att titta på en massa flyttkartonger, sopsäckar och klädhögar och annat matnyttigt som hyenorna är ute efter. Plötsligt så blev Erik intressant igen efter några års bortglömd, när han som bäst behövde dem, sina så kallade vänner, hm!
Posten numera består mest av rekalm från olika gravstensföretag samt eftersänd post från fordringsägare, men dom får stå där med lång näsa tyvär.
Vi har den här månaden på oss att avsluta Eriks lägenhet och det kommer att funka med gemensamma krafter. Som det ser ut nu, så kommer jag även att avsluta resten på mitt högra pekfinger inom kort. Har varit till handkirurgen idag och visat upp skrället och kommer att få besked imorgon efter ytterligare konsultation mellan några kollegor till dagen lite oerfarna fingeramputationsläkare.
Ännu ett spännande samtal i morgon blir hos en leg. psykoterapeut som jag har bokat mej hos.
Det måste bli bra för hon tar många pengar, 700:-/45 min, burrrrrrr.
Men till lite trevligt så här i slutet av det här inlägget. Sofia får låna pengar till sin lägenhet, så i månadsskiftet april-maj får hon flytta in i sin jättefina tvåa. Mycket av bohaget får hon nu ta hand om efter brorsan, vilken tur, jag tror att han är glad över det.

1 kommentar:

  1. Kramar vännen! Jag tänker på dig, du finns ofta i mina tankar <3

    SvaraRadera