tisdag 19 januari 2010

WHEN IT´s TIME FOR A NEW BEGINNING

Vilket gigantiskt sammanträffande. Jag blir alldeles matt när jag sätter mej ner och försöker titta lite bakåt. Man ska ju inte se tillbaks, utan lyfta blicken och se framåt, men med allt som hänt mej den sista tiden, så kan jag inte låta bli. Allt har en menig, både motgångar och glädje.
När jag började blogga här för ganska exakt nio månadersedan, så hade jag ingen aning om att allt skulle förändras för mej, jag menar verkligen allt! Då skrev jag att jag skulle skriva om alla glädjeämnen i mitt liv.
Nu ser jag att det var en himla tur att jag verkligen hade en massa glädje i livet, för hur skulle jag annars klara mej nu. Så vad jag menar med sammanträffanden är just det! Någon/något, kalla det vad man vill, Gud kanske en del skulle kalla han, den, det för, jag kallar det rätt och slätt för ödet.
YOU NEED FAITH, THAT THINGS WILL BE BETTER, YOU NEED STRENGTH AND YOU´LL FIND IT WITHIN. YOU NEED PATIENCE AND PERSISTENCE. YOU NEED HOPE AND YOU NEED TO KEEP IT CLOSE TO THE CENTER OF EVERYTHING THAT MEANS THE MOST TO YOU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar