lördag 27 mars 2010

LEDIG LÖRDAG




Otroligt härligt! Som systeryster säger " det är en lite inskolning till dit nya friare liv ". Sofia har assistans idag från 09.00-19.00 och med andra ord, så kan jag göra precis vad jag vill hela dagen fast det är lördag och då brukar ju jag vara helt eller åtminstone delvist uppkopplad med henne. Gick ner och bryggde kaffe vid åttasnåret, läste VK och sedan tassade jag upp igen och kröp ner i sängen med lappen som sällskap, så jäkla mysigt! När assistenten kom, så gick jag bara ner och hejade på henne, sedan kröp jag ner under täcket igen. Varför har jag aldrig testat det här förut? Men nu är det nya tider.

Tjejerna for iväg halv elva på rullstolsinnebandy och jag fixade till mej efter en stund och drog iväg till ett köpcentra, behövde ju komplettera lite inför resan. Oj va mycke folk som shoppade idag, lönehelg tydligen! Jag gjorde några fynd och kände mej riktigt nöjd, bla en scarf som var den sista och en cool topp på rea. Så jag beslöt mej för att gå in på systemet och köpa lite rött vin. När jag kom in dit, så höll jag på att baxna, fy fasiken va fullt. "Här blir jag nog en bra stund verkar det som," men just som jag började närma mej köerna, så öppnades det en ny kassa där jag stod och jag kom först. Min visit där inne varade bara några minuter. Vilket flyt jag hade haft hittils den här dagen, så jag beslöt mej för att köpa en trisslott, för "plötsligt så händer det", men där tog lyckan slut! NADA!!!

På hemvägen så for jag till Erik och där var det som vanligt hur mycket snö som helst, fast jag var där nyss och skottade. Jag har ju alltid en spade och gravljus i bilen, så ordningen återställdes i ett naffs. Det snöar fortfarande, så imorgon ser det väl lika eländigt ut igen.

Nu kommer det att bli skönt att få lämna den här jä..a snö ett par veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar