måndag 9 september 2019

EN NY VECKA, NYA PRÖVNINGAR!


Började veckan onödigt tidigt, hade bokad tvättstuga redan första passet, 07:00 - 11:00, skönt att göra bort det direkt och att passa på att renbädda sängen, älskar den där vardagslyxen med manglade sängkläder!

Vilade därefter några timmar framför tv:n med "Hem till gården, Emmerdale farm"!
Orkar jag göra något mer idag?
Tveksamt!
Det är den här veckan som jag skulle få besked från Bröstcentrum Mammografi, så spänningen är olidlig, lite som att gå på glödgad kol!
Den här tiden sedan jag var och gjorde min mammo, så har det hela tiden kommit upp, både i form av post i brevinkastet, såsom Vårdguiden 1177 och på nätet, dessutom när jag lyssnade på P4 extra med Titti Schultz idag!

Jo jag gick ut en sväng i "vildsvinskogen", bara därför att jag behövde röra på mig och skingra tankarna efter förmiddagens övningar och det väntande beskedet.
Titti Schultz hade som dagens gäst, Emma Wiklund, mest känd som fotomodell för mig, men även företagsledare, TV-programledare, grundare av egna hudvårdsmärket Emma S skincare och skådespelare, nu även ambassadör för bröstcancer!
Typiskt, detta ämne har förföljt mig sedan den 28 augusti, det kommer att gå åt helvete!
Såklart, varför inte, det är väl lika bra det, har jag intalat mig, turen har ju knappast varit på min sida de sista trettio åren, så varför plötsligt nu?
Så där gick jag i svinskogen och försökte ser det ljust på framtiden ändå!

Jag har ju bokat upp mig den här hösten, som tur är, utifallatt det blir den sista, tänkte jag!
Apropå det, innan jag gick ut, det var väl det som gav mig den där extra energin efter tvättstugan!
Mail från min dropp-kollega från förra veckan!
Ensamblen som ska göra Häxorne i Eastwick repade ju här på Dans och Cirkusskolan under sommaren, Nu får vi gratis biljetter till publikrep. Kanske du vill gå den 17/9 eller 18/9?
Gissa om jag nappade på ett av datumen?
Jiiipppiiiii!

När jag kommer hem, vad ligger innanför min dörr , ju brevet!
Med darrande händer och fortfarande pulsen hög, öppnar jag kuvertet!


Tack mina skyddsänglar där upp, nu kan jag slappna av och njuta av höstens vackra färgen och alla mina bokade musikaler på Cirkus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar