söndag 15 september 2019

VAD EN LITEN GUNSAN KAN GNO



Vilket veckoslut, jag är helt slut, fast tacksam över att jag har sååå fina vänner, som tänker med hjärtat och erbjuder mig gratis publikrepbiljetter till Häxorna i Eastwick!

Det är sant, pluralis, både på fredagkväll och till lördagkväll, den sistnämnda kom helt plötsligt, när jag nästan var i färd med att bege mig upp till Stockholm där på fredagseftermiddagen!
Jag hade i sista minuten lyckats få tag på ett "billigt" hotellrum på Hasselbacken!

Varför jag sätter billigt inom citationstecken, är för där brukar det vara onödigt dyrt för en singeltant, men den här gången blev jag glatt överraskad, runt tusenlappen bara!
Och med tanken på att det var en gratisbiljett på Cirkus, så blev det ju ändå "billigt" och jag tog i vanlig ordning med mig matsäck, två LCHF-muffins, hade kvar sedan sista stöpan inför Ilomedindroppet, samt lite frukt och en liten flaska Chapel Hill, precis som vanligt!

För att inte avslöja alltför mycket, så kan jag bara säga, att detta är något som man inte bör missa, för jävlar i min låda, vilken show-musikal, vilken fantastiks ensamble och häxorna, nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo)och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg) strålar med sina rappa och träffsäkra repliker!
Och för att inte glömma, Daryl Van Horne som spelas av Peter Jöback, WOW!

Ett internationellt samarbete där Jöback slagit sina påsar ihop med en av världens största musikalproducenter – Cameron Macintosh.

Det kommer mer, Until then

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar