torsdag 15 april 2010

"HEMMA" !?







Så var det slut för den här gången. Två fantastiska veckor på Gran Canaria. Om jag ska summera det hela i bara några ord, så blir det "Innehållsrikt så in i helskotta". Underbara promenader i stålande sol, inbrott, polisstation, flytt, dunka dunka och ännu mer flytt. Lånnnnggaaaaaa promenader, cervesa ännu mer cervesa. Gunsans stump mår förträffligt i värmen och av promenaderna, de här är mitt rätta element.
Spänning och nervkittlande bilfärd utmed zerpentinvägar i bergen, så tom jag fick fotsvett och handsvett, för jäsiken vad spännande. Trollstigen i Norge är bara en västanvind av dessa vägar som knappt håller sig kvar uppe på bergsväggarna. Bilbälte var helt överflödigt.
Tyvärr så kan jag dessvärre inte lägga ut några bildbevis från den här resan, TY tjuven var som sagt framme redan vår andra dag. Om allt går som jag hoppas, så kanske jag kan lägga in några bilder senare från SysterYsters kamera.
Från det ena till det andra! Jag kom hem idag runt lunch i absolut sista timman innan alla flygplatser här i Sverige och i Skandinavien fö stängdes, pga ett vulkanutbrott på Island.

1 kommentar:

  1. Tack för underbart ressällskap! Det var ett nöja att resa tillsammans med dig! Vi har verkligen haft det toppen :))) Jag har suttit halva kvällen med att försöka föra över kort från mobil och kamera till datorn, de är väl ok...men att få över dessa på ett USB minne verkar lite knepigare. Får ta de i morgon...
    Sov så gott SysterYster och dröm ljuva drömmar ;)
    Kram Lillasyster :)

    SvaraRadera