måndag 16 januari 2012

DAGENS TRÄNINGSPASS


Dagen började segt som FN, jag har kommit ur fas vad det gäller att komma i säng sedan jag kom hem från Gran Canaria. Tidsomställningen på en timma kan omöjligt vara orsaken, snarare den härliga känslan av att vara hemma igen och vandra omkring bland mina egna grejer.
Jag är duktig på att släck ner på kvällen i god tid, därefter sätter jag mig i sängen under absolut tystnad och summerar dagen, kanske somnar till sittande en stund och sedan händer det!
Kärringen kliver upp igen, plåstrar om fingret och börjar nattvandra, sätter på en CD lite tyst och väntar på att värken ska avta, njuter under tiden av musiken, stillheten och mörkret. Ja, så där kan jag hålla på fram till småtimmarna. Därför vaknar jag sent och seg, så även i dag!
Började med att ringa reumaten i Huddinge, talade in mitt meddelande om att nu är det inget vidare med, ännu ett finger.
Sedan började jag träningspasset!
Både styrketräning och knänaböj var på programmet. Flyttkartongerna inne i förådet, närmare bestämt sju stycken har ju stått och väntat ända sedan den 1/6-11. Bättre att ta itu med det nu medan jag åtminstone har åtta fungerande fingrar, för vem vet vad som händer härnäst och hur jag mår av det, har ju liksom gjort det en gång redan och minnet har jag inte förlorat i allafall.
Ja där stod jag på alla fyra och började veckla upp det ena loppisalstret efter det andra. Då tänkte jag tillbaka på när jag plötsligt blev tvungen att börja packa ner allt det där igen och tittade på en av de trycksvärtastinna aviserna. Till min glädje såg jag datumet, 5 april 2011. I år det datumet, kommer jag att vara i London på Her Majesty´s Theatre för att se den magiska föreställningen The Phantom of the Opera med Peter Jöback som Phantomen.
Där kan man snacka om skillnad på aktiviteter! *GLAD*
I morgon kommer jag att ha träningsvärk i rumpan och bak i låren, garanterat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar