lördag 8 januari 2011

MEDITATION


Jag har nyss mediterat ett tag, insåg nämligen efter att jag läst DN nu på morgonen att något måste göras åt min kärlsortering av aluminiumformarna efter värmeljusen som jag samlat på sedan jag flyttade in här den 14/5.
Precis så här står det i dagens DN angående detta: På värmeljusen ska den lilla plattan där veken sitter petas bort innan ljuskopparna slängs. Plattan är av stålplåt som inte ska blandas med aluminium.
Eftersom jag slarvat med det, så var det bara att sätta igång och peta och peta och peta, stående inne i köket i absolut tystnad dessutom.
Att våga stanna i mig själv en stund och bara lyssna till mina innersta tankar är en övning som jag sällan praktiserar men tror att det är nödvändigt. När jag var klar med petandet så återkom jag till min numeriska fascination och började räkan alla stålplåtar, ja jag vet att jag är knäpp, men sådan är jag. Resultatet blev 342 st, jag är jättesugen på att räkna aluminiumkopparna också men ska försöka låta bli. Det är ju förändringens tid i mitt liv nu!

OPEN TO CHANGE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar