söndag 14 maj 2017

SISTA FANTOMEN!


Så var jag framme vid min sista bokade Fantomen, jag bokade den 25 november -16, samma dag som det släpptes nya biljetter och ett nytt sistadatum för den Grande Final!

Jag är såå himla glad att jag har gjort den här resan och följt med Peter Jöback på hans Fantomenäventyr ända från West End i London till Broadway och nu sist men inte minst här hemma på Cirkus!

Jag har ju aldrig sett någon annan i den rollen, ja då ska det väl vara den gången jag såg John Martin Bengtsson som ersättare för Peter, han var ju också bra, men ingen kan beröra mig som Peter gör!


Hans närvaro, känsla, kroppsspråk ända ut i fingertopparna och för att inte tala om rösten, så många nyanser av sorg och smärta på en och samma gång, magiskt och unikt!
Emmi Christensson är alldeles underbar som Christine, ståpäls är bara förnamnet!
En härlig bekantskap, som jag dessutom kommer att få återse den 17 juni på I LOVE MUSICALS Allstars på Ullevi i Göteborg!
Anton Zetterholm som Raoul har också varit helt makalöst duktig, en ära att fått uppleva!


Förresten hela ensamblen är så otroligt samspelta och proffsiga så det finns inte maken till uppsättning!
Jag kan lätt säga, att det här har varit det mest fantastiska jag har upplevt på scen någon gång!

Så med ett rungande stort tack och stående ovation i skrivandes stund, helt omtumlad, vemodig men lycklig över att jag har fått varit med om detta storverk så många gånger, så från djupet av mitt hjärta och i ett fång av blommor, tusen tack än en gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar