tisdag 9 maj 2017

GE INTE UPP, DET FINNS HOPP


Det som började så bra och nu vet man varken ut eller in, ska man vara ute eller inne?

Den här charmiga Systemiska Sklerosen får verkligen en bundsförvant nu med att jävlas med kroppen, för det är precis det här som ställer till det extra mycket för mig, ena stunden sol och sedan snö, hagel, kraftig vind och sen är jag där igen, under värmefilten!
Jag orkar inte!

Dessutom var jag tvungen att proviantera nu igen, å det grövsta!
Så strax efter tio på förmiddagen checkade jag in på ICA MAXI och började mata av min inköpslista och lite till som vanligt, för visst blir det så, alltid råkar det slinka med mer än vad man hade tänkt sig!
Direkt efter ICA, gick jag, tyngd av min skittunga dramaten, in till apoteket strax bredvid, för att hämta ut mediciner, som dessvärre inte hade kommit in dit ännu, trots att det var över tre veckor jag beställde nya recept!
Skit oxå!
ICA MAXI ligger ett stenkast ifrån hamnen och idag låg säsongens första kryssare inne Regal Princess, ståtlig så det förslår!

Åtminstone ett litet inslag av den kommande sommaren, med lite fantasi!

Att det är kuperat här i Nynäshamn känner man sannerligen, när man ska släpa med sig en överfull dramaten hem igen, men jag får lägga det till träningskontot för dagen!
Väl hemma, hann jag precis plocka i ordning allt inhandlat och sedan välförtjänt landa i soffan för att se på Hem Till Gården-Emmerdale i en timma!

Innan det var dags att fixa med luncherna till mina tre dagar på Reumatens dagvård för ännu en omgång Ilomedininfution som inleds tidigt i morgon!
Konstgjord kärlvidgning,när det finns ett ännu bättre sätt, men det får jag vänta med tills på söndag!

Nåväl, vädret spelar oss ett spratt nu, men det finns ljuspunkter i eländet, häggen blommar utmed återvinningscontainerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar