onsdag 9 maj 2018

SOM AV EN HÄNDELSE!!!!



För visst är det så, det bara händer och det är förutbestämt liksom, allt som kommer i ens väg var redan där!
Som idag tex!
Jag hade ett ärende till Nordea i Handen, skulle ordna med några riktigt saftiga räkningar som kommit till Sofias dödsbo/till mig alltså!
Så jag tog ett lämpligt pendeltåg för att komma i god tid!
Klev in på banken 10:13 och möttes av en fullproppad lokal av bankkunder som väntande på sin tur, så det var bara att rätta sig i ledet! Tre kvart senare var jag klar med mitt ärende och kunde med lätta steg gå därifrån, "allt ordnar sig till slut"!
Kollade när nästa pendel skulle gå hemåt, 11:18, så jag lunkade omkring en stund i väntan på att få återvända hem!
När jag tillslut satte mig på tåget, som förövrigt var väldigt fullt, så blev det bak-och-fram, men det fick gå, platsen framför mig var ledig, förutom att det låg en Metro på sätet, tänkte att det var killen bredvid som hade reserverat platsen!
Jag satte på mig lurarna och gick in på Spotify, och tog fram Peter Jöbacks spellista, som börjar med hans senaste nysläppta singel "The Mask", den är sååå jäkla brrraaaaa!
Jag lutade mig fram och tog Metro och började slötitta i den!
Precis när "The Mask" var slut, så började "Operafantomen-från "The Phantom of the Opera" och just precis då bläddrade jag fram den här helsidan, det kan man kalla ett sammanträffande och en händelse som säkert var förutbestämd!
Jag tror att Sofia och Erik hade ett finger med i spelet nu igen!
Tilläggas bör, jag tog naturligtvis med mig tidningen och killen verkade inte bry sig ett dugg, den var ju min redan från början, eller????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar