lördag 11 augusti 2018

TVÅ SIDOR AV LIVET PÅ BACKLURA!


Håll med om att det ska svänga, slira och guppa på livets väg, hur kul vore det om det hela tiden var en raksträcka utan ombyte av utsikt och kurvor!
Nä för fasiken, här händer det, vill jag lova!
Nämen skämt åt sido!
Fortfarande tussig, men inte döende, det är huvudsaken!
Tar det lugnt, ställer fram soppåsen till grovsoporna, alltså mitt liv består inte bara av sopor och återvinning, men nästan!
Gick ut och mötte storasyster på parkeringen, hon hade nämligen med sig rester från gårdagens middag, moussaka, som hon hade gjort själv och nu skulle jag få ta del av middagen igår på detta sätt, strålande!
Därefter den sedvanliga havregrynsgröten till lunch!
Kollade lite i mobilen/internät, Facebook och Instagram och det var där jag fick tvärlust att gå till närmaste butik som saluför lektyr av skilda slag!

Topp Hälsa, senaste numret 9/2018!
En härlig artikel med min husgud Peter Jöback och ett flertal superfina bilder på honom fick följa med mig hem, okej, det slank med en Metro från fredagen också!

Så som jag har som min nyvunna devis här i livet, fast jag sitter och äter själv/ensam, så vill jag ha det lite mysigt och trevligt, det smakar alltid bättre då, oavsett vad som bjuds, nudlar eller syrrans moussaka som förresten smakade alldeles utmärkt och i synnerhet i det här sällskapet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar