tisdag 9 augusti 2011

EN RIKTIG SKITDAG IGEN

Dålig nattsömn på grund av en smärta i armen med ängelen på! Vaknade varje gång jag ville ändra sovställning och fick liksom lyfta med mig armen. Allt är väl mitt eget fel förmodligen eftersom jag tokstädade här om dagen. Sklerodermikärringar får inte göra så, att jag aldrig lär mig, håller nog på att bli senil också. Försökte med möda fixa lite morgonfika och sedan med ännu mer möda få på mig kläder. Sedan gick jag omkring här hemma och tyckte lite synd om mig. Men efter att jag tyckt synd om mig tillräckligt länge, bestämde jag mig för att ta en lite sväng till ICA för att proviantera det absolut nödvändigaste och eftersom min högra hand redan sedan länge är lite knasig och det bara gick att bära med den.
När jag var nästan vid kassorna på väg ur butiken igen, stannade jag vid lektyr och skvallerblaskhyllan och slökollade en stund och vad ser jag? Jo!!! En liten, liten bild på Peter på framsidan av Hemmets veckotidning! Jag grabbar tag i tidningen och slår upp första sidan och där möts jag av två bruna glittrande ögon och ett leende som kan smälta isberg. Plötsligt, så ändrades en riktig skitdag till en riktigt vacker dag ändå och jag glömde för en stund bort min onda axel. Min först Hemmets veckotidning inhandlades på studs, den var inte tung att bära!
När jag sedan kom hem tog jag mig en MUGG kaffe i gott sällskap och lyssnade på sommarprataren Daniel Adams-Ray. Och regnet bara öste ner och det var riktigt mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar