söndag 28 augusti 2011

VISIT I NABOLAND

Klantskallen är på visit i noboland, lördag till måndag! Varför klantskalle? Jo jag har glömt kabeln, kamera-PC! Reste till Gardermoen tidigt lördag morgon och blev hämtad av mina kära Mona och Kjell Andresen.
På eftermiddagen reste vi till Björkelangen där vi mötte upp paret Bredesen och käkade middag. Därefter begav vi oss till Idrottsplatsen där kvällen konsert skulle gå av stapeln. Konserten skulle börja 19.30, insläpp 18.30, så som de hängivna fans vi är. så stod vi (några fann upp en liten bänk att sitta på)och väntade i två timmar utomhus, men som tur under ett skärmtak för det regnade som vanligt.
Peter, Rickard Nilsson på klaviatur och Ricard Nettermalm på trummor och inte att förglömma Charlotte Centervall, Frida Öhrn och Linda Ström från Cookies N Beans spelade upp sitt sista gig för den här härliga sommarturnén. En härlig konsert med massor av energi, eftertanke och hjärtlighet, men samtidigt vemodigt att det var slut.
Dessa sex fantastiska musiker i Adams & Eves, har förgyllt sommaren för tusentals människor runt om i Sverige och även här i Norge.
Jag hoppas att de älskade det här lika mycket som vi, så att vi får ett återseende. Nu sitter jag i skrivandes stund, mätt och belåten efter en superb plankstek på restaurang "Roma" på Lörenskog, hemma i TV-soffan med Mona och Kjell. I morgon går färden hemöver igen med norwegian för vilken gång i räkningen har jag glömt. Tänk vilka dörrar som öppnats för mig tack vare Peter. :))) Klantskallen ska fixa med lite foton när jag kommer hem och lägga in i efterskott: Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar