onsdag 1 februari 2017

FÖRSTA FEBRUARI


Det är nu det händer, videkissarna börjar titta fram!
Kanske i tidigaste laget, för ett bakslag lär ju med all säkerhet komma, fast de här små tuffingarna klarar det säkert ändå!

Gårdagens vedermödor tog jag tag i, det där med taggtråden och Husläkarmottagningen!
Inte helt oväntat gick jag därifrån med en ny kur antibiotika, den här gången en annan sort! Fast det kändes lyckligtvis mycket bättre idag när jag vaknade, så min ide med att fortsätta med medicinen var helt rätt!

Lättad över att det inte var en alltför ful urinsticka den här gången och att jag mår bättre, så efter att jag hade hämtat ut min nya medicin, bjöd jag mig på Asiatisk mat igen!
Och som alla vet, så är det den Nationella vegetariska dagen idag!
Ja ja ja, jag vet, det ligger en hel drös med kyckling där på tallriken och inte ett uns med grönsaker, men inget fyrbent iallafall, jag är bara nästan vegetarian, av medicinska skäl väljer jag bort rött kött, för någonstans har jag läst att rött kött ökar risken för inflammationer! Så om man har en autoimmun sjukdom, vilket innebär att immunförsvaret angriper den egna vävnaden. Kroppens minsta del är celler, som i sin tur bildar vävnader. Det finns olika vävnader i kroppen, till exempel muskelvävnad, slemhinna eller bindväv. I vilket Systemisk Skleros omfattas! Grönsakerna fick också stryka på foten idag, för jag bara ällssskkkar nudlarna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar