lördag 10 juni 2017

EFTERLÄNGTAD MJUKGLASS


Jag var bara tvungen att få resa hem, åtminstone för en vecka eller två, ladda inför det som jag har framför mig!
Idag är det precis en vecka tills jag ska vara på Ullevi, Världens Största Musikalkonsert, I LOVE MUSICALS!
Som jag har väntat och längtat och mitt i allt det, så avbröts längtan och förväntan av oro, sorg och förtvivlan, cancerdjävulen visade sitt fula tryne igen hos min älskade dotter Sofia!

Två veckor hos henne som ett moraliskt stöd och bollplank för frågor och tankar, för det är ju tyvärr det enda man kan göra i en sådan här situation, finnas tillhands, trösta och peppa!

Men vi beslutade tillsammans att jag kunde åka hem och hämta kraft, på det enda som hjälper för min del, i lugna och ro här hemma i Nynäshamn, vandra omkring, käka mjukglass och bara vara!
Och bäst av allt, planera och packa för den bästa medicinen av dem alla, en kväll med underbar musik, Ögon-och-Örongodis och min Räddare i Nöden!
Precis som jag gjorde när min son Erik just hade dött, jag reste iväg på tre Julkonserter under en vecka, just för att tanka god energi och kärlek, för att orka med det som väntades av mig, att begrava min älskade son!
Den här gången vill jag finnas nära och tillhands för Sofia i den mån jag kan, för det kan bli en tuff tid framöver för henne med behandling av diverse cytostatika, eller vad som finns tillbud den här tredje gången! Fy fan va orättvist, om det finns en gud, varför har han då bestämt att hon ska gå igenom det här nu igen!
Nä, nu räcker det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar