tisdag 16 februari 2010

HEMMA IGEN !
















Tänk att allt roligt ska gå så förbaskat fort. Hur gick det där till egentligen, nu är det ju snart en vecka sedan jag for.
Har ju varit neröver och bott hos SysterYster, samt att vi var till Berwaldhallen och lyssnade på Peter och Helen Sjöholm och Stockholms symfoniorkester under ledning av Anders Berglund. Underbart att få höra några av dessa välkända men ändock för mej även några anonyma sånger som den världeberömda kompositören Sondheim skrivit och i synnerhet framförda av just Peter och Helen, vilket perfekt radarpar, vilka fantastiska röster tillsammans.
Vi tog oss en promenad från Berwaldhallen till T-centralen, en promenad som tog ungefär en halvtimma.
Nu förstår jag varför man alltid hör på tv:n att det blir trafikkaos i huvudstaden med omnejd när det kommit lite snö, för fy fasiken va dåligt det plogas där nere. Samtidigt så kan jag förstå att det inte går att komma fram med en plogbil eftersom det står bilar parkerade efter gatorna och dom har fastnat pga snön och inga dubbdäck.
Innan jag reste hem igår, så slank vi in till en bostadsförmedlare i Nynärhamn och visade upp mej, så nu får jag se om jag får någe napp på en lägenhet där nere inom en inte allt för lång framtid. Eller man kanske skulle köpa sig en husbil *LER* Äsch jag bara skojar!
I varjefall så var resväskan betydligt lättare på hemvägen och det var en jäkla tur, för den där pirruetten jag gjorde förra veckan gjorde sig påmind betydligt mycket mer efter det gått några dagar. Jag ringde till sjukvårds rådgivningen idag, men fick bara besked om att det tar ca 5 dagar innan det känns bättre och att jag ska flaskandas med sugrör, hm! Så i morgon så ska det vara över, jag tror vad jag vill om den saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar