torsdag 11 februari 2010

OJ VAD JAG FLÖG!

Fannn, jag har ramlat idag! Skulle bara gå till soprummet med några påsar samt den blå plasttunnan med kärlsorteringsgrejer och tvärhoppade i Stigs Foppatofflor. Just i kurvan vid garaget lämnade mina fötter snön och jag landade över tunnan, jäklar va ont det gjorde under vänster arm, just brevid bröstet och det hördes ett konstigt ljud, som om det var något som gick sönder, revben eller kanske bara något mjukt, typ muskel eller nått, jag vet inte hur det ser ut där inne. I vart fall så gör det ont fortfarande och i synnerhet när jag andas in, så nu får jag bara andas försiktigt och inte göra stora och häftiga rörelser. Helvete! när ska det ta slut? Och jag som ska resa till Stockholm i morgon och dra med mej en stor tung jävla resväska. Usch, nej Gun! nu svärde du alldeles för mycket i ett och samma inlägg.
Jag måste ta en harang till när jag ändå håller på! Helvets jävla förbannade skit!!!!!! varför infinner sig inte den där härliga känslan som jag alltid har när jag ska ut och åka flygmaskin och i synnerhet när det är Peter Jöback konsert och systergos på gång. Förmodligen så är det lite för mycket just nu, så hjärnan hinner inte med och sortera alla upplevelser i rätt fack, allt åker omkring som i en jävla centrifug och blir till ett kaos.
Igår var det dags för att energideklarera huset samt att anticimex gjorde en grundlig besiktning. Idag fick vi kopia på protokollet och det såg riktigt bra ut, tack och lov! Bra att kunna visa upp vid försäljning av huset.
Nu måste jag försöka spotta upp mej inför morgondagen och kanske komma i säng i tid för en gång skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar