fredag 5 februari 2010

MYSTERIET MED ATT SOVA!

Nätterna är fortfarande de jobbigaste timmarna på dygnet, när jag borde sova gott och kroppen ska återhämta sig. Men tyvärr så kommer alla tunga och jobbiga tankar just då, oavsett det är fullmåne eller ej. Jag planerar och sorterar både prylar och praktiska saker i huvudet så att jag blir helt snurrig och när morgonen kommer, så är jag helt slut. Så tack och lov att jag är ledig nu.

1 kommentar:

  1. ...förstår att du planerar, sorterar och donar på...du har ju ett ganska långt liv i Umeå som nu ska avslutas, så din "hårddisk/minne" är troligen ganska segt vid det här laget. Det kan du ju bara se på alla saker du har samlat på dig under alla år och som du FORTFARANDE har kvar!!
    ...de är nog de som du gör på nätterna, rensar upp, "konfigurerar" och framför allt så "defragmerar" du för fulla rör...
    "Prestandan" kommer att vara utmärkt om ett tag ska du se...nu när du tagit bort en massa skräp, lagt undan en del filer som du vill bevara och gett massor av plats för nya frächa saker att fylla på "hårddisken" med!!!
    Systeryster ;)

    SvaraRadera