onsdag 26 juli 2017

26 / 7 ETT TUNGT DATUM


Precis i dag för ett år sedan, då fick jag min tredje käftsmäll, jag blev oskyldigt misstänkt för sexuellt ofredande av minderårig, det såret har än inte läkt, men jag har lärt mig att handskas och leva med det!
Idag kom nästa käftsmäll, alltså nummer fyra, beskedet från min dotter Sofia om hur det egentligen ligger till, vad det är för sorts tumör, hur den progresserar och utsträckningen av den!
Behandling av tumören blir endast cytostatika Temodal i fem dagar varje månad, samt tablett mot illamående i samband med Temodalbehandlingen, som påbörjas redan i morgon!
Sedan återbesök för att se om tumören har minskat något!
Mot smärtor, morfin efter behov!
Som det nu ligger till, så kan jag bara finnas till som en god lyssnare och bollplank i mobilen varje dag ungefär vid halvelvatiden på förmiddagen, det är då hon brukar ringa ifrån sängen nyvaken och yrvaken pga smärtstillande medicin inför natten!
Tyvärr en komplikation av morfinet!
Om det finns en gud, vad är syftet för hen med att utsätta och plåga Sofia så här?

Fortfarande ligger allt i hennes händer och vilja gentemot om hon vill att jag ska komma upp till henne, hon vet att jag kommer så fort hon vill, det är bara en bokning med Norwegian ifrån!
I dagsläget litar jag på hennes assistenter, som hon påstår funkar och är helt okej!
Men som sagt, jag åker upp närhelst hon ropar!

Somliga har en mening med sitt liv och lyckats, typ att reprodusera sig och tillföra något, jag däremot har inte tillfört något med mitt liv, inte ens lyckats berika världen med mina älskade adoptivbarn!

2 kommentarer:

  1. Hej jag heter Jörgen jag har inga barn lider ändå med dig mina föräldrar hade chanser. Ja jag kan hålla med dig varför skulle din dotter lida. Vet du om dottern trodde på Gud du har kanske tänkt på de. Mvh Jörgen Andersen Helsingborg

    SvaraRadera
  2. Hej jag heter Jörgen jag har inga barn lider ändå med dig mina föräldrar hade chanser. Ja jag kan hålla med dig varför skulle din dotter lida. Vet du om dottern trodde på Gud du har kanske tänkt på de. Mvh Jörgen Andersen Helsingborg

    SvaraRadera