torsdag 6 juli 2017

SHADES OF BLUE


Jag älskar verkligen blått, framför allt jeansblått i alla dess olika nyanser, konstigt kan tyckas, eftersom jag är oftast blåfrusen på skinnet!
Som idag t.ex!
Jag hade ett läkarbesök på Reumaten på förmiddagen, vilket innebar att jag var tvungen att kliva upp så där onödigt tidigt igen, typ 06:00 för att hinna upp till Huddinge till klockan 10:00 senast!
Kliva upp klockan 06:00, när man inte måste, är ju inget problem, då går man ju bara till toan och gör 1:an och sedan kryper snabbt ner igen innan det hinner bli kallt under täcket!
Men som i morse, kallt, kallt och där mellan, en värmevåg så att jag måste lätta på alla lager-på-lager så jag har hunnit klätt på mig under tiden jag fixat frukost och satt på mig mitt lilla face, ja det är verkligen litet har jag förstått!
Och det är precis det här som gör det extra bökigt, att jag fryser nästan hela tiden och vips, så kan jag få uppleva den underbara känsla av värme!
Hur klär man sig då?
Jo lager-på-lager och det är jag numera specialist på!
Men va fan, idag, solen skiner från en klarblå himmel, termometern visade ca 15+grader!
Långkalsonger innanför jeansen?
Nämen va fasiken, det går ju inte, det är ju 6/7, internationella kyssdagen dessutom!
Dumt av mig, för under hela timman på pendeltåget till Älvsjö och vidare till Flemingsberg, var jag tvungen att låta Metro ligga och värma mina ben!
När jag var framme på avdelningen var mina händer jeansblå, mot lila och tummarna bortdomnade!

Efter avklarat läkarbesök, där jag förövrigt fick OK, så blev jag upplockad av syster och svåger vid huvudentren och sedan åkte vi ut till Dalarö, den lilla pärlan, för att äta en födelsedagslunch till svågers ära, hipp, hipp hurra!

Och till min lycka, fick jag sitta i solen och värma mig, så min blå tjocktröja och jeansjacka kunde tas av för en stund, jiiipppiiiiii!

Tröttheten kom som ett knytnävsslag i huvudet därefter, ty det tar väldigt mycket energi och kraft att frysa så som jag gör!
Kvällen befinner jag mig hemma under värmefilten tillsammans med en stor mugg te och mackor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar