lördag 26 februari 2011

FILMTIME!

Efter en skön långpromenad runt Strandvägen, så slank vi in på bio idag kl. 13.00 Vad passar inte bättre än lite skratt på lördagen innan man ska bänka sig framför ännu en deltävling i melodifestivalencirksen. Hotellet Gyllene Knorren:
Familjen Rantanenes hotell Gyllene Orren står helt tomt, så mamma Ritva börjar odla ekologiska grönsaker i ett försök att locka gäster. När sonen Ingos minigris Pyret bökar sönder grönsakslandet, blir både Ritva och pappa Roger arga och Ingo känner att varken han eller Pyret är uppskattade av familjen. Ingo får veta att konkurrenterna på grannhotellet ska anordna en agilitytävling och anmäler Pyret. Prissumman skulle täcka pappa Rogers klantiga affärer och en vinst skulle göra både Ingo och Pyret till hjältar. Men det är många hinder, förutom de på tävlingsbanan som står i vägen. Men Ingo hoppas att den som är långsam men gör rätt, kan vinna mot den som är snabb men gör fel. En rolig och intensiv resa mot prispallen tar sin början, en resa där hela familjen är engagerad. En riktigt trevlig film som lockade fram många spontana skratt från den "unga" *fniss* publiken i salongen. Den får en glad 3½ av mig! Hur det går i kväll, ger jag blanka fasiken i egentligen.

2 kommentarer:

  1. BRA recention! Har haft trevligt under hela tiden...HERREGUD, vilken nivå är man på när man måste gå på en "barnbio" för att få skratta. Kram min älskade syster <3

    SvaraRadera
  2. Ps! Visst var de bara UNDERBART med semla idag???

    SvaraRadera