lördag 15 oktober 2011

EN HÄLSNING FRÅN GOTHIA TOWERS

God morgon, eller förmiddag! Nyss avslutat hotellfrukosten tillsammans med mina vänner, gott och nyttigt för både kropp och själ.
Igår kväll var jag som sagt på Konserthuset här i Göteborg och såg Peter, Hanna Holgersson och Evelyn Jons, som framförde musikalpärlor med Göteborgs synfoniker.
Två timmars underbar musik och sång, helt klart värt att återuppleva i kväll igen. Stackars Peter som var/är jätteförkyld men ändock lyckades genomföra med bravur konserten utan minsta tecken på att han helst borde ligga till sängs. Om en stund ska jag möta upp Mona och Kjell nere i foajén för vi ska ta "trecken" in till Nordstan och strosa runt några timmar i det vackra vädret som Göteborg bjuder på den här helgen. Märkligt, det är tredje gången jag är här och alla gångerna har det varit vackert väder, jag som tycker SMHI ofta visar skitväder som kommer in hit från Brittiska öarna. I kväll gör vi en repris på detsamma som igår, upptaktsträff i foajèn, middag på Kinarestauran och sedan konsert! Det här kan man lätt bli beroende av. Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar