måndag 7 november 2011

FYRA NYANSER AV GRÅTT

Vaknade till ännu en gråmulen novemberdag! För att lätta på tristessen startade jag min gamla trotjänare och loggade in på Fritidsresors "mina sidor", kollade slutsumman och därefter ringde till dem och betalade in min del av resan, som går av stapeln någon gång i slutet av året. När vi bokade den kändes det som en evighet innan det var dags, men hujedamig vad tiden har gått fort.
När det var klart hade jag fått lite skön energi som gav mig en putt ut på en promenad med ett gravljus och tändare i fickan. Med tanke på alla blommor och hur mycket ljus det fortfarande brann där, så måste det ha varit knökfull med folk där i helgen. Nu var det total tystnad och stillhet, så jag fick en skön stund där med mina tankar.
Nu sitter jag och ser på svensk komedi, också grått i olika nyanser men varmt och hjärtligt. "Landstormens lilla lotta" med Sikkan Karlsson, en av mina absoluta favoriter i den här changern. Ja just ja, hon har ju precis också sällat sig till de som gått vidare. Vad glad Erik ska bli, han gillade också henne och gamla svartvita svenska filmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar