onsdag 22 februari 2012

HÅRSNODD / KLÄDNYPA


Hej lilla gunsan, ingen vacker syn idag, eller hur!
För så här var det!
Vaknade ful som FN som vanligt när jag tittade mig i badrumsspegeln, men efter ett mödosmat arbete med diverse makeup, så blev resultatet så pass att jag vågade mig iväg till matvarubutiken tio minuter hemifrån till slut.
Efter uträttat ärende och skapligt nöjd över att jag inte halkat och slagit ihjäl mig på min shoppingtur, kanske tack vare min dramaten som krycka, så tänkte jag ta mig ann spegeln som jag målade här om veckan. Typ, skrapa bort överflödig färg och pillra bort maskeringstejp på densamma samt putsa den.
Jag lade spegeln på min fotpuff och började idogt och noggrant pillra och gnugga. Plötsligt upptäcker jag min spegelbild och skräms över vad jag ser.
Rödsprängd av ansträgning samt all hud som ofrivilligt lämnar mitt ansikte och följer jordens dragningskraft ner mot spegelglaset. Jag skojar inte, det var det jäkligaste jag har sett!
Den här bilden kan kanske med lite fantasi återspegla sanningen. Jag blev så chockad att jag inte förmådde mig att fota mitt lilla face och jag!
Vacker är jag kanske när jag ligger på rygg med näsan upp i vädret och är död kanske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar