måndag 3 september 2012

TACK FÖR DEN HÄR GÅNGEN LONDON


Tänk vad fort det gick och som jag hade längtat och väntat till den här Londonresan tillsammans med Mia så länge och det kändes som en evighet, tills nu.
Men nu är jag alltså redan hemma och det är över!
Vilken lyckad resa och vad trevligt vi har haft och vilka fina möten med härliga människor.

Staden visade mig äntligen sin fina sida med vackert väder och festligt värre.
En sådan här gång är det även skönt att jag har skapligt lokalsinne, eftersom Mia och jag bara hade varandra att lita till och jag var den enda av oss som hade varit till London redan, om än dock i följe med andra.
Men med karta i högsta hugg och var sitt Oyster card tillhands, så tog vi oss galant fram med både tuben och dubbelbäckare. Och om vi hade haft stegräknare på oss, så har vi säkert tillryggalagt bra många mil också, för kära hjärtanes vad vi har vandrat.






Lördagkväll var ju resans höjdpunkt med ett sista besök på Her Majesty’s Theatre, där Peter Jöback hade sin sista föreställning som The Phantom of the Opera.
Vilken kväll, vilken värme, vilken kärlek både från publik och inte minst hela ensambeln men framför allt The Phantom, Peter! Stående ovationer som nästan lyfte taket på denna anrika teater. Jag säger bara det, Vemod och ståpäls!!!
Naturligtvis infann blogginehaverskan sig vid Stage Door även den här gången, men med ett behagligt lugn. Till skillnad från tidigare, så var det massor av beundrare som hade sökt sig till denna dörr den här gången och när Peter kom ut hyllades han av folkskaran med applåder och glada tillrop.
Och som alltid, så var han lika generös och ödmjuk som vanligt och delade med sig av både signeringar, fotograferingar och kramar.

Det är schysta killen de!






Söndag var det dags för hemfärd och även då gick allt som på räls!
Efter ännu en utsökt frukost, både mycket och länge, så lämnade vi hotellet Hilton Paddington med buss ner till Victoria station, där vi lämnade in vårt bagage till förvaring under dagen.
Ett sista besök på Covern Garden stod på agendan och det var ett mycket lyckat val! Folkligt, festligt och strålande sol och ett och överaskande och glädjande möte i trängseln.

En sen lunch, ett glas rött på en klassisk english pubb innan vi sakta vandrade vidare på de trånga gamla gatorna och sedan hoppade vi in i en Black taxi ner till Victoria station igen för vidare färd mot Gatwick och Stockholm.
En trött men lycklig och nöjd gunsan somnade på Backlura ca 02:30!
London, jag kommer tillbaka!
☆♫LOVE♫☆



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar