söndag 24 april 2016

NOSTALGITRIPP



I gårkväll var jag tillsammans med lillasyster, helt spontant, på ett ställe här i Nynäshamn som heter Kafé Radiokakan/ Mopedum Svenska Nostalgimuséet!

En riktigt trevlig lokal som brukar, oftast lördagar, ha levande musik och matservering!

Egentligen behövdes det lite övertalning från syrran, ty jag hade redan värmt min middag i mikron och skulle precis sätta tänderna i den, när hon ringde och tillslut lyckades få mig att ställa in maten i kylen, svida om och sluta upp på den korta promenaden dit!

Musikunderhållningen för kvällen leddes av fyra män i övre och under medelålder!


Av namnet att döma, fick vi en liten hint om vilken sorts repertoar grabbarna tänkte bjuda på!
Shadows, så klart!


Och där kom min nostalgitripp in!
Ty, det var bland annat den sortens musik mitt X spelade när det begav sig, naturligtvis mycket annat i den genren också!

"Från det ena till det andra, eller om jag ska komplettera bilden, som förövrigt är ca 30 år gammal, så är det precis i dag sex år och fem månader sedan Erik dog och två månader kvar tills han egentligen skulle fylla 32 år!
Det var då, då vi var ung och fortfarande lyckligt ovetande om den grymma verkligheten bara några år längre fram i tiden!"

Kvällen var mycket lyckad, god mat, kanske lite ljummen, men okej, vinet var inte i min smak, bäskt, men det uppvägdes av bra musik och trevligt sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar