lördag 30 april 2016

VALBORGSMÄSSOAFTON


Och Kung Carl XVI Gustaf fyller 70 år!

Och det ska ju firas på bästa tänkbara sätt, i tvättstugan 11:00-14:00, men mellan maskinerna kollade jag på TV4 Nyhetsmorgon, som hade förlängs sändning idag med anledning av festligheterna runt firandet!

Efter ett sådant pass, brukar jag vara helt slut, så även idag, men solen sken och jag kände att åtminstone en skogspromenad var på sin plats!
Skogen visade upp sig i sin bästa vårskrud och tystnaden var nästan öronbedövande, förutom lite porlande i dikesgrenen och fågelkvitter!

Jo, det var faktiskt så, jag hade inte musik i öronen idag, jag ville bara lyssna till naturen!

Jo det var så sant, mangeln nere i tvättstugan var trasig även den här gången, så efter promenaden blev jag illa tvungen att ta fram strykjärnet och släta ut en del "rynkor" på mina örngott, dessvärre funkar det inte på mitt lilla face, som brukar vila på detsamma!
Äsch, skit samma, de visar bara att jag har en historia med både glädje och sorg och tar alltid nya tag oavsett förutsättningarna!


Majbrasan, eller kanske Valborgsmässoelden är den korrekta benämningen på brasan, den hoppade jag över ikväll, "precis som vanligt"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar