måndag 3 april 2017

VAD HÄNDER HÄR?


Jo nu var det dags att dra in fiber, eller rättare sagt, fortsätta dra fiber, ty för länge sedan gjordes det redan, men bara in till i sovrummet, men herregud, det är ju i vardagsrummet jag har tv:n!
Men så idag kom det en Markus från Svenska Stadsnät AB med en hel drös med grejer, såsom kabel, lister, borrmaskiner av olika slag och naturligtvis stegen!
I nästan fyra timmar höll han på, så jag kände att jag måste bjuda på både kaffe och en fruktstund!
När han äntligen var klar och packade ihop sina grejer och for vidare, så var det min tur att ta vid och städa nästan hela lägenheten på grund av dammet!

Imorgon får jag åter besök, då kommer ytterligare en kille som ska installera Tv-box med tillhörande strömadapter plus allt annat, för nu orkar jag inte det här en gång till, det är ju inte alltför länge sedan jag fixade med ComHem och ännu mer nyligen installerade min nya tv!
Nu lämnar jag över till proffsen!
Apropå proffs, min husgud är ju Peter Jöback, vilket jag för länge sedan och alltför ofta annonserats här inne, ingen kan ha missat det!
Därav finns det ett stort antal inramade posters på väggarna, en matta, bara en sån sak och foton m m på honom i Mitt Mysiga Krypin!
Det är lika kul varje gång som det kommer någon hit som inte känner mig, som idag t.ex, en generad tystnad!
Så jag brukar avväpna pinsamheten med att presentera min husgud, det funkar och lättar på stämningen betydligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar