söndag 21 januari 2018

KRAMENS DAG


Äntligen, äntligen tog jag mig ut igen, så välbehövligt!
Jag fick sällskap av lillasyster, vi sa till varandra att, vi går å så får vi se vart det leder, men som oftast när vädret är gynnsamt, så brukar havet dra till sig oss, så och idag!
Att gå hemma och deppa och grubbla hjälper föga, men det är ju klart, att när även kroppen strejkar av trötthet, då är det inte helt lätt att spotta upp sig!
Lyckligtvis brukar jag ju trots allt komma igen, men det har varit lite extra motigt hittills i januari, kanske på grund av min alltför långa vistelse uppe i vintermörkret och snön i Umeå mellan Jul och Nyår och sedan, strax därefter Karolinska Huddinge X 3 och nu senast Karolinska Solna!
Och alltid snö, mörker och signalfel, spårfel, obehöriga på spåret och gud vet vad!
Igår hände det, molnen skingrade sig och solen tittade äntligen fram, men jag var tyvärr "Inte redo än", utan tog en tur till Plantagen i Farsta tillsammans med syrran istället, behövde uppdatera djungeln här hemma, även vintermörkret har satt sina spår på en del av växterna och eftersom jag har ett stort behov att ha gröna växter omkring mig för att trivas, så var det ett välbehövligt avbrott i tristessen!

Men som sagt var, idag hände det, äntligen!
En riktigt livgivande långpromenad runt Ringvägen, inklusive en långfika på Lövhagens kaffeservering & vandrarhem!

Och som jag stod där och skulle beställa, så kunde jag inte motstå våffla med blåbärssylt och grädde till mitt kaffe, som jag förstod att jag skulle få fan för senare!
Varken glutenfritt eller laktosfritt!
Är huvudet dumt, så får kroppen lida, som man säger!
Men gott var det!

Jo, jag hann hem!


Tre och enhalvtimma, varav ca två timmars promenad = 15501 steg och resten långfika!
Ett utmärkt sätt att utnyttja Kramens dag på!
Och naturligtvis kramades vi, syrran och jag, där ute vid havet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar