torsdag 18 januari 2018

ETT FÖRSÖK ATT LYSA UPP TILLVARON


Men det är minsann inte lätt, att lysa upp tillvaron, trots snön som har kommit och några ljus som krampaktigt försöker tränga igenom den bäcksvarta himlen!
Och här inne är det också svart, jag är på krigsstigen gentemot orättvisor och jävulskap!
För det som händer nu för Sofia, det är så lågt som man någonsin kan nå!
Om inte alla vi som berörs av hennes öde, kan få handläggare på Kommunen att omvärdera sitt beslut om att ta bort Sofias assistans när hon är på sin dagliga verksamhet, då kommer det att stå hen dyrt, som t.ex bli uthängd i media, planen är redan plogad, för krig och journalist tillfrågad och godkänt om uppdraget!
Sofia själv, är den som samlar ihop och styr trupperna mot fienden, hon tänker inte ge upp så lätt!
Trots sin svåra situation, så har hon en kämparglöd som ingen annan!

Allt detta gör att jag går på lågvarv just nu, min energi räcker inte långt, knappt att jag orkade gårdagens två besök på Nya Karolinska Solna!
Först ett besök hos Fysioterapimottagningen, där jag fick göra ett gångtest under 6 minuter!
Resultatet var MVG!
Efter det var det dags att träffa en läkare på PAH-mottagningen!
Där fick jag svar på alla prover och tillbakablickar på föregående prover från några år tillbaka! Mitt försämrade värde på förträngningen i kärlen mellan lungor och hjärta, var svårt att utläsa och kunde handla om en felmarginal, så det blir vidare undersökning längre fram!
Men hujedamej så stort det är där på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, det gäller verkligen att ha tidsmarginalerna på sin sida när man ska bege sig dit och framför allt när det har kommit lite snö också, för alltid uppstår det förseningar i kollektivtrafiken, vilket det naturligtvis gjorde på min färd dit, men jag hann, så när som på en kvart!
Fyra timmars resa fram och tillbaka, därtill ca en timma sammanlagt för mina inbokade besök!

Inte konstigt att all min energi har runnit ut!
Jag kommer snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar