onsdag 31 januari 2018

I VÄNTANS TIDER


Ja här sitter jag och väntar och väntar, i väntrummet på Röntgen i Handen!
Fast jag ska inte röntga handen, utan vad, jo vaden!

Jag fick låna systerysters bil idag, vilken tur, ty vädret visade sig från den riktigt trista sidan, regn, regn och ännu mer regn!
Googlat fram adressen och rullade iväg i god tid innan!
Väl framme, så började det jävlas med parkeringsautomaten, jag var en av många som stod där i spöregnet och jävlades, så nu får jag se om det dras en massa pengar från mitt betalkort, eftersom jag fick ge upp tillslut, ingen tydlig info och inget kvitto, varken före eller efter!

Nå, jag gick in och tillslut efter tredje försöket, hittade jag rätt väntrum för mitt ärende, det är tur att man har käften och bakbenen, så att säga!

Ultraljudundersökningen visade inget tecken på propp, inte heller något avvikande i övrigt!
Så jag tackade för mig och återvände till parkeringsautomaten, som fortfarande inte svarade på mina fixande och trixande där i spöregnet!
Skit!!!!
Jag rullade hemåt och när jag anlände Nynäshamn, passade jag på att tvärhandla på Willys och for till Apoteket och hämtade ut Fragmin, nu när jag ändå hade bilen!
Fragminet beslutade jag att hämta ut ändå, utifallatt!
Det är väl bara att avvakta och hoppas att den onda, röda vindruvan i benet försvinner av sig själv så småning om!

Jag väntar fortfarande, fast nu här hemma i soffan, nu på svar på min ESTA-ansökan, den ska ta ca 72 timmar, nu har tiden överskridits med råge, så jag håller på att tappa tron på att jag ska få inträde till USA och Broadway i synnerhet, om precis åtta veckor idag!
Inget är som väntans tider!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar