fredag 14 augusti 2009

Hemma igen :)))


























































































































































Så är jag tillbaka till verkligheten efter en otroligt häftig vecka i Barcelona. En fantastisk stad som bjuder på allt från kultur, stadens puls och milsvidda stränder i ett och samma andetag. Handikappvänligt och i stort sett åtkommligt överallt förutom till tunnelbanan "Metro"med rullstolar, eftersom det var för högt upp till tåget från perrongen . Resan har gått som på räls inga missöden alls förutom att jag blev av med min egen medhavda badhandduk ha ha ha ha. Jag fick precis som jag ville, bo högt och utsikt mot havet, hamnade på 17:e våningen med en underbar vy över havet. Sofia och assistenten bodde på 9:e våningen, tur för dom förresten så dom slapp höra på mitt begär på kvällarna när jag skulle sova.
Apropå sova! gud va trött jag är.
Den här dagen hat varit jobbig från tidiga morgonen med att ta hand om all tvätt och packning samt servat Sofia och framför allt så har jag varit på begravning av min gamla arbetskompis som gick bort för tre veckor sedan.
Mina tankar går till hennes man och döttrar.
Tack för sällskapet till alla som varit med mej på resan både kroppsligt och själsligt och inte minnst med sin ljuva stämma.
Nu kommer det även lite bildbevis.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar