tisdag 18 augusti 2009

Vad ska det bli av det här nu då?


Vaknade jättetidigt i morse, närmare bestämt 04:40 klarvaken och lite rethosta, det var helt hopplöst att somna om så jag klev upp och gjorde mej klar, fikade och läste tidningen. Sofia skickade jag iväg till sitt jobb vid halv nio och då var jag dödstrött men det var bara att sticka iväg till mitt jobb. Håller jag å att bli förkyld eller??????????? det känns så konstigt, kraxig och märkligt trött på ögonen, ja den som lever får se. Sofias ass är sjuk nu och vi har ju varit mycket uppe i varandra i en hel vecka och det är ju som ett brev på posten att man åker dit på något efter en utlandsresa med temperaturväxlingar och luftkonditionering både på hotellet och i flyget. Ja som sagt det ska bli spännande att se hur det här slutar, svininfluensan kanske. Jag som hade börjat lite försiktigt åtminstone fundera på en weekend i Stockholm framöver. Längtar efter systrarna, OK! svågrarna också då :))))
Från det ena till det andra! idag är det precis fyra månader tills vi ska på Globen och njuta av ännu en till JULKONSERT MED PETER.

1 kommentar:

  1. Ja, de skulle väl vara trevligt ifall du kom ner till oss en helg..ps! Kom ihåg att jag är ledig alla måndagar :)), och storasystra är ledig på fredagar. Brynté om förkylninga nu utan köm hit!!!PUSS

    SvaraRadera