fredag 15 oktober 2010

TATTOO!!!
















Idag har jag varit och uppdaterat min djävul och ängel hos Anders på Port Royal Tattoo i Holmsund, samma kille som gjorde dem i fjol den 8/7. På grund av att jag blödde som en liten gris när han gjorde dem då, så förlorade jag massor av färg, men idag så är det verkligen årgärdat. Ååååååååå så fina dom är nu och jag rekomenderar verkligen Anders om du av en händels känner för att förgylla din lekamen med ett smycke för livet.
Dagen började med en rivstart, för jag skulle ju upp på jobbet och fredagsfika för sista gången, helst någon gång mellan 09.00-10.00. Jo hej å hå, att hitta någon parkering vid sjukhuset just den tiden visade sig vara näst intill omöjligt. Efter nästan en halvtimmes snurrande runt med en gammal ford utan servo på parkeringarna, så lyckades jag äntligen finna en ledig ruta. Bilrutorna var helt igenimmade och jag helt slut i både armar och axlar, kutade upp och tog en kaffe och macka, kramade och drog vidare till en väntande Sofia med ass och tattoo-Anders.

1 kommentar:

  1. Det ser ut att göra så fruktansvärt ont Gun! :/ Jag skulle då inte våga. Inte för att jag har planerat nåt för den delen heller...

    men de dina, de är snygga de :)

    Kram

    SvaraRadera