lördag 9 oktober 2010

VÄRLDENS BÄSTA MEDICIN!


Måste nog ta upp det här med min läkare, alltså musik på recept och i synnerhet Peter, gud va bra han är, vilken närvaro, generositet och för att inte tala om ödmjukhet och så har vi ju det där med rösten, WOW!!!

Vilket härligt dygn jag har! Biljett till " En kväll med Peter Jöback" i Gävle i gårkväll. Tågresan dit gick alldelse utmärkt, skönt och avslappnat med ett fånigt leende på läpparna, jo jag såg det när jag råkade se min spegelbild i kupéfönstret. Inkvartering på Järnvägshotellet, strosade omkring på stan en timma för att bla kolla in var Konserthuset här i Gävle låg. Efter en stund så fann jag den märkliga byggnaden som gav mig genast en version av badhus, stort, runt och mörkblått blankt kakel. Verkligen annorlunda! Senare på eftermiddagen så fick jag besök på rummet av min fina kompis Anna som bor här i Gävle och som hade konsertbiljetterna. Tillsammans så gick vi ochkäkade en härlig middag på en riktigt bra restaurang, sedan promenerade i till "badhuset" *ler*.

För att inte bli allt för tjatig om PETER, så säger jag bara det, konserten var lika MAGISK som alltid och jag blev så där fantastiskt varm och go både invändigt som utvändigt, ja rent av rödblommig kan jag tro. Det enda som inte var varmt var stumpen förstås!

Nu sitter jag här på hotellet och har ätit en helt ok frukost efter en helt ok natt och inser att jag har det jäkligt bra ändå och vill inte byta med så värst många. Klockan 13.06 går mitt tåg tillbaks till Stockholm och sedan vidare färd mot Nynäs.

Tack fina, fina Anna för ditt sällskap och på återseende, LOVA!!!

1 kommentar:

  1. Tack själv Gun!!
    Jag LOVAR att vi ska ses snart igen!
    Jag skulle mer än gärna träffa dig redan till helgen i Umeå :) Det vet du!!

    Och du, lördagen blev bra. Jag var inte alls så trött som jag trodda att jag skulle vara efter vår underbara fredag <3

    Kramar i massor
    Anna

    SvaraRadera