söndag 1 juni 2014

FÖRSTA JUNI



Och som alltid sitter jag här med min temugg, lingongrova med ett rejält lager Fjällbrynt räkost på och ett glas Proviva för magen, men som jag får halsbränna av, skit också, men det är ju så himla gott!
Dagen till ära, dricker jag ur muggen som Sofia målat till mig för länge sedan, den är en kär gåva som fick följa med mig hit ner till Nynäshamn.

Jag har ju haft ont i 26:an några dagar nu, men vaknade av att det var skapligt lugnt som tur var, för magkänslan var inte av den bästa sorten, som om att jag måste få komma ut och ta i lite ordentligt, sist jag var på gymmet var i onsdags och kroppen, eller är det knoppen, skriker efter att få jobba.
Hur ska det gå efter den 18/6 när mitt gymkort är slut, kommer jag att klättra efter väggarna då?
Jag cyklade ner till F&S till öppningen kl. 14:00 och körde ett välgörande pass i drygt två timmar i alla fall och för säkerhets skull tog jag en alvedon utifallatt.

Och nu till väsentligheter!

Jag har ju för bövelen namnsdag idag! 1:a juni: GUN! Så jäkla sexigt namn, Gun, det liksom fattas något, ett namn med endas en stavelse är väl inget namn. Man kan ju inte ens ropa efter Gun, det tar ju slut redan innan det börjat!

Men jag blev till min stora glädje bjuden på middag av lillasyster Pia och svåger Ove.
Av vänlighet, eller för att de tycker synd om mig för att jag har ett så enstavigt namn?

Närmare New York än så här kommer jag nog inte det här året, men det får duga!
Hamburgare och en öl på vår lokala "Bar and Burgers" på Nynäsvägen
Supergott och väl värt besöket och nära framför allt!
Inga köer till incheckning, inga svullna ben av långflygning, köer igen för att få komma in i det förlovade landet, m m.
Nä, bara en kort tur på några minuter i bil.

Nu blir det sängen, gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar