måndag 30 juni 2014

HJÄRTATS SÅNG!



Det blev en kämpig undersökning idag och mycket på grund av att jag fortfarande har ont över vänster bröstkorg/revbenen.
Man gör ju ultraljud på hjärtat genom att föra en ultraljudssensor över bröstkorgen, okej, man har ett gel på huden så att sensorn ska glida lätt, men om man nyss har skadat sig och inte har överflödigt fett, ja då gör det ONT!
Idag var det två läkare som utförde undersökningen, en specialist och en som höll på att utbilda sig till detsamma, så det tog extra lång tid eftersom undervisning pågick.
När de var klara efter ca en timma, kom en kardiolog in för att kontrollera resultatet, vilket medförde att han också körde ett varv med sensorn och nytt gel. Så nu är jag ordentligt genomgången, åtminstone i hjärtat.

****Jag passade på att fråga om de såg något ovanligt där inne, " jo vi ser en ovanligt vacker man i sina bästa år som sitter där inne i en av kamrarna och sjunger "!
PHU! Tack o lov för det, för det var alltför länge sen jag såg honom. Kan det vara därför jag är så himla trött nu? "Mycket möjligt, eller mest troligt, men det finns bot mot det, boka en konsert vet ja"!****
Och av en händelse så har jag ju en som ligger och glöder inom kort!

Nå, nog fantiserande!
Jag var inte hemma förrän 18:15, dödstrött så det rök ur öronen och ögonen gick i kors.
I morgon ska jag på ytterligare undersökningar, den här gången här hemma i Nynäs tack o lov.
5½ timma tur och retur för en undersökning i Huddinge!
Bläääääää


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar