lördag 30 augusti 2014

TACK FÖR MUSIKEN!


I kväll spelar SVT in "Tack För Musiken" på Maximteatern här i Stockholm!
Nicklas Strömstedt är programvärd och i kväll bjuder han in Peter Jöback som får ett alldeles eget program tillägnat sig, som handlar om hans musik, karriär och liv runt musiken. Och kan man tänka sig, gamla gunsan har fått en biljett till att sitta med i publiken under inspelningen!

Under mina 12 år som hängiven Jöbackfan har jag lyckas samla på mig alla CD-plattor/album, tror jag, som Peter har spelat in. Den första som släpptes var 1993, som han sågades vid fotknölarna för........ Men skam den som ger sig och jäklar vilken revansch han fick och vilken framgångssaga det blev.
Det ska bli en stark och intressant kväll där på Maxim, när Peter öppnar sitt guldhjärta tillsammans med Niklas och musiker. Allt han gjort sedan den sågningen -93 har ju blivit till Guld.
Modig, generös, ödmjuk och med en röst som kan smälta ett isberg! Och alldeles onödigt grann!
Han ska toppa vid 50, har han sagt, men vad kan toppa det han redan har åstadkommit? The Phantom of the Opera på Broadway, Sweeney Todd och nu ska han spela Candy Darling i "Livet är en schlager"! Snacka om "Flera sidor av samma man", som ett av hans album heter! En stjärna bland de största, men fortfarande med fötterna på jorden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar