fredag 4 mars 2016

JÖBACK TAR MUSIKAL TILL JAPAN



Peter Jöback tar den hyllade showen ”I Love Musicals” till Japan och delar scen med flera av världens främsta musikalstjärnor.
För första gången någonsin står Peter Jöback, Ramin Karimloo, Norm Lewis och Scarlett Strallen på samma konsertscen tillsammans och får dessutom sällskap av japanska stjärnskottet Seiko Niizuma.
Det blir två konserter den 7 juli på klassiska Nippon Budokan Arena, Tokyos motsvarighet till Ericsson Globe.

”Det känns oerhört kul att äntligen ta I Love Musicals ut i världen. Vi ser fram emot att presentera vår fantastiska show för Japan och vi siktar på fler länder framöver!” hälsar Peter.


Peter Jöback skapade formatet "I love musicals" 2012. Föreställningen Sverigeturnerade senast i höstas med Jöback och Helen Sjöholm som värdpar.

Och nu undrar väl ni som följer mig här inne, om jag har tänkt resa till Tokyo!
Peter var ju den som fick mig att resa till New York för första gången i mitt liv och kanske enda gången, när han spelade huvudrollen i "The Phantom of the Opera på Broadway!
Men nej, här går gränsen, fast det hade ju varit himla spännande, för dit har jag ju heller aldrig varit!
Sitter just och försöker komma ihåg hur många gånger jag har sett "I Love Musicals" och får det till tvåsiffrigt sammanlagt från åren -12, -13 och sist -16!

Jag får nöja mig med ett "antal" redan bokade "The Phantom of the Opera" på Cirkus här i Stockholm nu till hösten och våren 2017!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar